پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

سرمایه‌گذاری کلان روسیه برای توسعه هوش مصنوعی

«میخائیل میشوستین» نخست‌وزیر روسیه از اختصاص ۵.۲ میلیارد روبل (۵۴.۰۵ میلیون دلار) برای توسعه هوش مصنوعی در سال آینده میلادی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۷ - ۰۵ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 27
کد خبر: ۲۰۵۸۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، در شرایطی که اظهارنظرها درباره هوش مصنوعی در جهان ادامه دارد، نخست‌وزیر روسیه اعلام کرد که سرمایه گذاری دولت فدرال این کشور در زمینه توسعه هوش مصنوعی افزایش می‌یابد.

 

منابع رسانه‌ای دولتی در روسیه شامل خبرگزاری «تاس» خبر دادند که دولت فدرال این کشور در نظر دارد برای توسعه فناوری‌های مرتبط با هوش مصنوعی در سال آینده میلادی (۲۰۲۴) مبلغ ۵.۲ میلیارد روبل اختصاص داده است.

 

«میخائیل میشوستین» نخست‌وزیر روسیه ضمن اعلام خبر اختصاص این میزان منابع مالی برای هوش مصنوعی، توضیحاتی درباره وضعیت این کشور در این حوزه ارائه داد.

 

به گفته او، بازار هوش مصنوعی روسیه در سال ۲۰۲۲ به میزان ۱۸ درصد رشد کرد و به ۶۵۰ میلیارد روبل (۶.۷۴ میلیارد دلار) رسید.

 

پیش از این، «دیمیتری چرنیشنکو» معاون نخست‌وزیر روسیه اعلام کرد که با حداکثر سرمایه گذاری طی پنج سال، پیش‌بینی می‌شود که سرمایه گذاری روی هوش مصنوعی تا سال ۲۰۳۰ به ۱۱.۲ تریلیون روبل برسد.

 

اظهارنظر مقام‌های ارشد روسیه درباره سرمایه گذاری روی این فناوری در شرایطی مطرح شده که از زمان انتشار ربات هوش مصنوعی «چت جی.پی.تی» در ماه نوامبر سال ۲۰۲۲، بحث درباره خطرات ایجاد شده توسط هوش مصنوعی در محافل صنعتی و دانشگاهی تشدید شده است.

 

اردیبهشت ماه سال جاری بود که «آنتونی بلینکن»، وزیر امور خارجه آمریکا روز سه شنبه در یک سخنرانی مدعی شد، واشنگتن با استفاده از یک سامانه‌ بر پایه هوش مصنوعی با روسیه مقابله می‌کند.

 

وزیر امور خارجه آمریکا طی سخنرانی در اندیشکده «خانه آزادی» گفته بود، وزارتخانه او «سامانه اینترنتی گردآوری محتواهای اوکراین را بر مبنای هوش مصنوعی برای جمع‌آوری اطلاعات دروغ قابل راستی آزمایی روسیه و اشتراک گذاری این اطلاعات با متحدان سراسر جهان» ساخته است.

 

طی ماه‌های اخیر تحرکات مقام‌های مختلف آمریکایی و رژیم صهیونیستی در رابطه با هوش مصنوعی تشدید شده و رایزنی‌ها آنها شدت یافته است. بر همین اساس، بنیامین نتانیاهو در سفر اخیر به آمریکا، با ایلان ماسک و برخی دیگر از فعالان حوزه هوش مصنوعی دیدار و رایزنی کرد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار